HERKULLISET VEGAANISET ELINTARVIKKEET

Tarjoamme kattavan valikoiman vegaanisia tuotteita kauppaketjuille, tukuille, pientavarataloille sekä HoReCa –alan yrityksille.

mini-post3

Visio

Tunnustamme kasvavan tarpeen ja kysynnän vegaanisilla markkinoilla ja haluamme tarjota mahdollisimman ajankohtaisen ja kattavan tarjonnan laadukkaita vegaanisia tuotteita, jotka myös vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

mini-post3

Missio

Toimintamme tärkeimpänä tavoitteena on tuoda vegaaniset tuotteet paremmin saataville myös Suomen markkinoille ja aivan kaikille. Asuipa henkilö kaupungissa tai maalla, halusimme mahdollistaa hänen saada suosikkituotteitaan myös lähikaupastaan. Pidämme myös hyvin tärkeänä, että tuotteemme ovat herkullisia ja laadukkaita, ja ne ovat tuotettu vastuullisesti ja ympäristöä ajatellen.

mini-post3

Tarinamme

Ecolink toimii vuodesta 2015, jolloin perustajat ryhtyivät vegaaneiksi ja alkoivat toimittaa vegaanisia elintarvikkeita kauppaketjuille ja HoReCa-alan yrityksille. Ensimmäiset tuotteemme olivat kymmenkunta kasvirasvavalmistetta, joista valikoimamme kasvoi hiljalleen yli 50 eri tuotteeseen ja 10 tuotemerkkiin. Kasvatamme valikoimaamme edelleen markkinakysynnän mukaan.

Yhteistyökumppanit

Löydät tuotteemme yhteistyökumppaneiltamme

Kesko
S-Ryhmä
Heinon Tukku
Wihuri Metro