Bon Soya

Bon Soyan soijavalmisteet ovat ihanteellinen vaihtoehto lihatuotteille — leikkeleille ja nakeille. Ne ovat lihattomia ja maidottomia ja sopivat erityisesti vegaaneille ja kasvissyöjille. Ne eivät sisällä säilöntäaineita eikä eläinkunnan tuotteita. Niiden rakenne on kevyt ja lihaisa, ja niissä on runsaasti proteiinia

Palat

Bon Soya Tofu persilja- ja tillimaustettu

Tämä tofu on maustettu tillillä ja persiljalla antamaan sille erinomaisen maun vivahteen. Sitä voidaan käyttää tavallisena tofuna kaikissa haluamissasi ruokalajeissa. Bon Soya tofu on 100% luonnollinen ja GMO-vapaa.


Leikkeleet

Bon Soya Soija-viherpippurileikkele

Tekee herkullisen voileivän. Täydellinen vaihtoehto perinteiselle makkaralle. Täysin vegaaninen tuote. Runsaasti proteiinia ja vähän tyydyttyneitä rasvoja. Ei säilöntäaineita.

Bon Soya savustettu kasvisleikkele

Kuin todellinen makkara, mutta itse asiassa kasvistuote. Soija- ja vehnäproteiinista valmistettu. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, kolesterolia tai säilöntäaineita. Kasvissyöjien ei tarvitse enää makkaroita luopua.


Valmisruoat

Bon Soya Tofukroketit

Paistetut pehmeät Bon Soya Tofukroketit. Sopivat pääruokiin, wok-annoksiin sekä välipalapöytiin, joissa on erilaisia lisukkeita tai kastikkeita. Herkulliset sekä kylmänä, että kuumana, mutta erityisesti herkulliset kuumennettuna ja soija salaattikastikkeen kanssa. 100% vihanneksia, 0% GMO.

Bon Soya Soijagrillipihvi

Täysin kasvipohjaiset Bon Soya Soijagrillipihvit ovat maustettuja ja valmiita syötäväksi.

Bon Soya Soijarouhe tomaattikast.

Se on kuin jauheliha tomaattikastikkeessa, mutta se on oikeastaan kasvipohjaista. Sitä voidaan käyttää pizzan täytteenä, piirakassa, pastassa tai haluamallasi tavalla.


Nakit ja makkarat

Bon Soya Mini Kasvisnakit

Uusi ja kauan odotettu kasvisnakki.

Bon Soya Kasvisnakki

Täysin kasvipohjainen tuote, mutta maistuu perinteiseltä nakilta.


Tuotteiden saatavuus