Kolios

Kolios on kreikkalainen valmistaja, joka tarjoaa herkullisia, mutta edullisia vaihtoehtoja perinteisille juustoille. Kolios tuotteet ovat kookosöljypohjaisia eivätkä sisällä maitoa tai soijaa.

Palat

Kolios Vegan White

Erinomainen 100% kasviperäinen vaihtoehto feta juustolle. Sopii vegaaneille, vegetaristeille ja erikoisruokavaliota noudattaville. Ei sisällä maitoa, laktoosia, soijaa, gluteenia, säilöntäaineita.


Viipaleet

Kolios classic slices

Erinomainen 100% kasviperäinen vaihtoehto juustolle. Viipaleet. Sopii vegaaneille, vegetaristeille ja erikoisruokavaliota noudattaville. Ei sisällä maitoa, laktoosia, soijaa, gluteenia, säilöntäaineita.

Kolios cheddar-style slices

Erinomainen 100% kasviperäinen vaihtoehto cheddar-juustolle. Viipaleet. Sopii vegaaneille, vegetaristeille ja erikoisruokavaliota noudattaville. Ei sisällä maitoa, laktoosia, soijaa, gluteenia, säilöntäaineita.


Raasteet

Kolios pizza topping shredded

Erinomainen 100% kasviperäinen vaihtoehto juustolle. Raaste. Sopii vegaaneille, vegetaristeille ja erikoisruokavaliota noudattaville. Ei sisällä maitoa, laktoosia, soijaa, gluteenia, säilöntäaineita.

Kolios cheddar shredded

Erinomainen 100% kasviperäinen vaihtoehto juustolle. Cheddar raaste. Sopii vegaaneille, vegetaristeille ja erikoisruokavaliota noudattaville. Ei sisällä maitoa, laktoosia, soijaa, gluteenia, säilöntäaineita.


Tuotteiden saatavuus