Etusivu
Yritys
Tuotemerkit
Sheese
Valsoia
Bon Soya
Schlagfix
Vego
Linck
Astrid och Aporna
La Boulangere
Kolios
Chazz
Good & Green
Reseptit
Herkkuhymiöt
Etusivu
Kaikki reseptit
Herkkuhymiöt
Herkkuhymiöt
Alkuruoka
Valsoia
Ainekset
200g keitettyä farfalle pastaa
1 viipaloitu kurkku
100g viipaloitu retiisi
120g Valsoia lo Spalmabile Herbs
Ruisleivän viipaleita, tai saaristolaisleipäviipaleita
VALMISTUSOHJE
Valmista farfalle pasta ohjeen mukaisesti ja anna jäähtyä.
Leikkaa ruisleivänpaloista ympyröitä tai neliöitä.
Levitä pieni määrän Valsoia lo Spalmabile Herbs valmisteta jokaiselle viipalelle. Älä kuitenkaan levitä tasaiseksi vaan jätä kokkareeksi.
Asettele kurkkupala pystyasentoon leivän päälle.
Laita kaveriksi retiisiviipale ja farfalle-perhonen.