Etusivu
Yritys
Tuotemerkit
Sheese
Valsoia
Bon Soya
Schlagfix
Vego
Linck
Astrid och Aporna
La Boulangere
Kolios
Chazz
Good & Green
Reseptit
Jäätelökääretorttu
Etusivu
Kaikki reseptit
Jäätelökääretorttu
Jäätelökääretorttu
Jälkiruoka
Valsoia
Ainekset
500 g Valsoia Caramello jäätelö
30 g hasselpähkinärouhe
30 g pistaasipähkinärouhe
VALMISTUSOHJE
Nosta Valsoia Caramello jäätelö hetkeksi huoneenlämpöön, jotta se pehmenee.
Siirrä puolet jäätelöstä kulhoon ja lisää sekaan pistaasipähkinärouhe. Sekoita loput jäätelöstä ja hasselpähkinärouhe toisessa kulhossa.
Levitä leivinpaperi leivinpellille tai vuokaan ja kaada pistaasipähkinäsekoitus leivinpaperille. Tasoita suorakulmioksi tai neliöksi.
Kaada hasselpähkinärouhesekoitus suorakulmion päälle ja tasoita varovasti siten, että kerrokset eivät sekoitu keskenään.
Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla ja aseta rulla pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi.
Leikkaa jäätelökääretorttu viipaleiksi ennen tarjoilua.